Ic Vrata Prenosna Zložljiva Očesa Otroške Varnostne Ograje Vrata Varstvo Zaprtih prostorih in na Prostem Varovalo za Otroke in hišne Ljubljenčke

w98

Nov izdelek

€8.16 €6.20

Oznake: vino otroška varnostna ograja, ribič otroci izdelki, drrsses otroci, vrt zasebnosti, otrok stran, umre ograjo, baby fenc, baby park, pes, dropship.

ic Vrata Prenosna Zložljiva Očesa Otroške Varnostne Ograje Vrata Varstvo Zaprtih prostorih in na Prostem Varovalo za Otroke in hišne Ljubljenčke

Zložljiva otroška vrata, je zgrajena s težka, delno prozorne tkanine očesa tkanine tkanine.Lepljive kljuke uporabiti najboljšo kakovost lepila, ki je bolj stroškovno učinkovita kot enake izdelke na trgu.Upreti se zlorabi od otrok, ki je zasnovan tako, da prenašati nevarnih zunanji pogoji. (Opomba: poljaki se lahko skrije namesto ic vrata).

Ta ic Vrata za otroka je Širina za 70,9 cm x višina za 28,3 cm (180 cm x 72 cm). (Opomba: prosimo, izmerite velikost vašega vrata pred nakupom).Vsak Niz Vključuje eno tkanine, tkanine,dva raztegljiva poljaki, štiri lepljivo kljuke.Ta ic vrata vam bo pomagal, dal vaš dojenček, kjer želite, da ostanejo.Skrbi ni več za svojo varnost in varnost, lahko zdaj jih hranijo od dogaja zunaj hiše.(To lahko ne prilagodite velikost)

Poskrbeti morate samo za to, da se držijo kljuko na obeh straneh vrat (primeren položaj) Popolnoma sestavil za takojšnjo uporabo.Ni potrebna orodja.Da bi se izognili daing na steno, ko ga izvlecite, prosim izmerite velikost vašega vrata, poskrbite, da je pravilno sedež, in nato potisnite kljuko na to.OPOZARJAJO: naše kavelj je zelo lepljiva.Morate potisnite kljuko na vratih okvir ali jo držijo na gladko porcelana odbora.

Edinstven tkane oviro, ki ic vrata prenosna zložljiva očesa vrata zlahka skrije v celoti ali delno hitro pass-through.Ko ne uporabljate, lahko enostavno zložite in shranite kjerkoli želite, da je tudi meni skoraj nič prostora.Toplo Nasveti: ne priporočamo uporabo lepljivo kljuke neposredno na steno.Uporabite ga lahko na lesenih delovnih mest ali ploščice.

ic Vrata, ki deluje kot baby safe vrata in hišne vrata, da zagotavlja varno ohišje za igro in počitek.Primerna za prostor pri kjerkoli v hiši iz vratne odprtine med zidovi, stopnice, spalnice, kuhinjo, jedilnico ali celo pot zunaj.Skrbi ni več za otroške in hišne živali za varnost in varnost, lahko zdaj jih hranijo od dogaja zunaj hiše.Ustvarite lahko tudi zasebno prostora za njih, ko boste havevisitors okoli.

Barva: Črna

Material: Očesa

Prenosna zložljiva Vrata

Da vaš dojenček varno z ic Vrata .Ta vsestranski vrata je namenjen za varno blok vrata, hodnikih in drugih prostorih.Ta vrata lahko tlaka za vgradnjo v odprtine med 180 cm širok.

Enostaven za Namestitev

Ic vrata, je enostaven za namestitev.poskrbeti morate samo za to, da se držijo kljuko na obeh straneh vrat (primeren položaj) Popolnoma sestavil za takojšnjo uporabo.Ni potrebna orodja.Prosimo, upoštevajte: naše kavelj je zelo lepljiva.Da bi se izognili daing na steno, ko ga izvlecite, prosim izmerite velikost vašega vrata, poskrbite, da je pravilno sedež, in nato potisnite kljuko na to.Lahko držijo kljuko na vratih okvir ali jo držijo na gladko porcelana odbora.

Kako uporabljati:

1. Pojavljati tkane tkanine.

2. Stretch dve kovinski drogovi za max dolžina.

3. Put teh dveh polov v predorih na obeh straneh.

4. Fix lepljivo kljuke, kjer boste namestili ta ic vrata.

5. Obesite tkanine tkanine na štiri kljuke.

Vsebina Paketa:

1 Kos Varnostna ograja omrežja

2 Kos raztegljive polov

4 Kos lepljivo kljuke

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

 • Spol: Unisex
 • Feature1: ograje za otroke
 • Feature3: otroška igrišča
 • Velikost: as shown
 • Feature4: otroška varnostna ograja
 • Vzorec Tipa: PIKA
 • Starost: 7-12m
 • Poreklo: CN(Izvora)
 • Feature2: ograje za postelje
 • Material: Kovine
 • Številka Modela: Očesa
 • Vrsta: playpen

Podobni izdelki

Trendi.