ZTTO 10S Kolo Verige Zlati Napol Votli SL Cestna Kolesa Deli, Trajne Zlato manjkajoči člen Titanium nitrid prevleko za Gorske

w8789

Nov izdelek

€24.61 €20.92

Oznake: 300PSI, fcfb mtb, alloy frame mountain bike, 300 črpalka, kolo zavore pomlad, TOSEEK, zrak izpustni ventil, ogljikovih vlaken sedežna, okvir xc, kolo kapalko post.

ZTTO 10 HITROST SL VERIGE

GORSKO IN CESTNO KOLO

Dolžina: 116 povezava

Teža:o 276g

Uporaba: 10 hitrost

Barva: Zlata

V polje paket

To je obleka za 10 hitrost cestnega kolesa / gorska kolesa.

Manjkajoči člen naredi verige lažje za namestitev.

Titanium nitrid prevleko, zaradi česar je brez rje zagotoviti trajnost.

116 povezave lahko prilagodite na napetosti po vaši izbiri.Prosimo, bodite previdni, da ne overstrain.

Verige raztezek preprečevanje struktura zmanjšuje frictional silo, da je kaseta in orodje.Tudi v zgornjem pobočju, kjer je obremenitev visoka, verige navada, ki se vozi na prestave, in lahko opravite varno in hitro orodje spremeni v tem času.

Navodila za namestitev

Prosimo, attach10-hitrost namenske verige v primeru shift napako.

Kot je potrošni predmet, prosimo, zamenjajte v rednih presledkih.S funkcijo za enostavno namestitev in montaža, prosimo, uporabite verige rezalnik, rokavice in masti, ko ste porabili.

Verige za rezanje je potrebno za prilagajanja dolžine ko namestite na prvič.Prosimo poravnajte prestavi v položaj pred rezanjem in preverite kota menjalnika v tistem času.Bolje je, da se določi z holding žice v primeru letenja, ko rezanje.

Varnostni ukrepi za čiščenje

Prosimo, vzdržuje redno tako, da ne vpliva na delovanje.Hranite na površini verige za suho čiščenje verige s krpo in brisačo po teči.

Z normalno pranje, olje za mazanje z oljem in brisanje izklop umazanijo in staro olje je dovolj.Prosimo, ne uporabljajte suhe dele čistila . (Če umazanijo je težko obrišite, lahko ponovite to.To je v redu z olje za verige, ki jih uporabljate redno.)

Prosimo, da se vzdržijo dejanj, kot so potapljanjem v tekočino delov čistilo.

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Številka Modela: 10S
  • Blagovna Znamka: ZTTO

Podobni izdelki

Trendi.