WHDZ TP01 Elektronski Digitalni Temperature Živil Termometer Instrumenti Hydrometer Sonda za Meso, Mleko za peko na žaru Kuhinja, Kuhanje Senzor

w47

Nov izdelek

€4.13 €2.60

Oznake: med digitalni termometer, proizvodnja električne alkohola meter, elektrolit hydrometer, seeed, digitalni elektronski mesa termometer, g. bbq termometer, thermomet, hydromet, termometer ds kuhinja, bbq meter.

TP01 Elektronski Digitalni Temperature Živil Termometer Instrumenti Hydrometer Sonda za Meso, Mleko za peko na žaru Kuhinja, Kuhanje Senzor

Vrhunske Kakovosti 100% Prvotne Iz TOP 10 Instrument Proizvajalec Na Kitajskem.Opis izdelka

To je lepo, natančno in enostavno za uporabo digitalni termometer z tanke sonde.Digitalni termometer je priročno, da opravlja kjerkoli.Kot nalašč za uporabo v zaprtih prostorih kuhinji in na prostem nazaj dvorišče žar dejavnosti.

1. HITRA REAKCIJA: digitalni mesa termometer je LCD-zaslon tega AMIR Kuhanje Termometer kaže točne temperature rezultate v približno 3 sekunde.

2. SAMODEJNO zaustavi: bbq termometer samodejno izklopi po 10 minutah, ko ga ne uporabljate.Kot nalašč za meso, tekoče, hrana, sladkarije kaljenje v kuhinji in na prostem kuhanje.

3. ŠIROKO TEMPERTURE OBMOČJE: merilni obseg naših kuhanje termometer je od -50°C (-58°F) do 300°C (572°F), zaradi česar ti pripomočki najboljše za uporabo pri pečenju na žaru na vaš plina, bbq ali turčiji fryer, zaradi česar sladkarije, z uporabo vroče olje za globoko prepražimo, varjenja piva in vina in celo izdelavo sira in kruha.

4. ODLIČEN DESIGN: Naše takojšnje preberi termometri se uporabljajo anti-korozivnih materialov, da se ne bo rja v vsakem primeru in za 5,9-palčni-dolgo sonda, ki vas vodi od pekoč občutek na rokah, medtem ko merjenje.

5. IZDELEK TRAJNO: iz 304 iz nerjavečega jekla in ima dolgo življenjsko dobo za dobo Baterije, zelo enostavno zamenjati baterijo

Specifikacije

Temperaturno Območje: -50°C Do+300°C ( -58°F + 572°F)

15 minut auto izklop za varčevanje z energijo (možnost)

Ločljivost: 0.1 °c / °f

Natančnost: 0.0°C do +80°C ( ±1°C in 2°F) , drugo obdobje ( ±5°C - 10°C 10°C - 20°F)

Gumb Baterija (ni vključena): 1 X AG13 (Tudi Imenovan LR44), 1,5 V

Barva: Črna + Rdeča

Opomba

1. Izogibajte se praskanje po robu dolgo sonde pri uporabi izdelka.

2. Nikoli ne uporabljajte digitalnega termometra v zaprti pečici.

3. Čiščenje, kuhanje termometer in sonde z vlažno krpo, pred in po uporabi.

Package Vključeni

1 x Digitalni termometer (baterije niso vključene)

1 x uporabniški priročnik

  • Vrsta Napajanja: gumb baterija
  • Številka Modela: TP01
  • Uporaba: Drugo
  • Teorija: Senzor Temperature
  • Blagovna Znamka: WHDZ
  • Max Merjenje Temperature: 120°C In Nad
  • Velikost Zaslona: 1.9 Cm & V
  • Slog: Vgrajeni
  • Vrsta Prikaza: Digitalno

Podobni izdelki

Trendi.